ᴹᴬᴸᴵᴺ Hellström│Konstnär

2015-07-29
20:33:23

Är sommaren på väg?

Nu börjar det närma sig.
Det är 10 dagar kvar till utställningen och vi har haft en ständig och mycket bra kontakt med Konstexpo. Vår mailkontakt har varit så intensiv de senaste tre veckorna att man nästan känner sig otrogen. Men nu har några kopior kommit hem och imorgon ska vi hämta de sista. Nu är den stora tavlan hemma igen och tar upp hela vårt vardagsrum.
 
Jag har valt att rama in två eller tre st kopior för att ha i fönstret vid galleriet. Vad tycks? Känns konstigt att se den stora slussentavlan så pytteliten. Kan nog hända att jag byter till en annan senare om jag får beslutångest. 
 
En annan sak som måste firas idag är att jag går på sommarledigt i fyra hela veckor! Eller tja.. ska vi kalla det höstsemester? Får bli att korka upp en mousserande faktiskt. Har inte haft en riktig semester under hela min jobbkarriär vilket är rätt galet om man tänker efter! Så skönt det ska bli. Det kommer bli en rolig och intensiv semester som kommer bjuda på vernissage, resa till New York och skärgårdsluff i Skärgården såklart om vädret tillåter! Annars får jag ta med mig karln ut i skogen och plocka svamp.
 
Håller alla tummar och tår att sommaren är på väg.