ᴹᴬᴸᴵᴺ Hellström│Konstnär

2015-09-04
14:16:53

Back to reality

Hej allihopa!
Hoppas ni har haft en riktigt fin sommar.
 
Nu har alla börjat återgå till sina måsten igen och alla barn förhoppningsvis har funnit sina bänkar i skolan. Hösten kom som ett plötsligt utbrott och regnet tog över. Jag som älskar hösten har tyvärr inga negativa invändingar i att den kom så fort som den faktiskt gjorde. Det som skulle kunna vara lite tråkigt är att ledigheten är över och man får så lite tid till sitt skapande. 
 
Men för ungefär en vecka sedan kom vi hem ifrån underbara New York och det var första gången som jag faktiskt besökte både staden och landet. Mina fötter var inte alls lika optimistiska som jag var över att ta mig fram via fots. Skavsår är väl kanske ett bevis på att en resa har varit upplevelserik så i efterhand med lite eftertänksamhet så gjorde det absolut ingenting!
 
Vi gjorde så otroligt mycket i New York men mina favoriter som staden erbjöd var musikalen Les Misérables på Broadway, den otroligt vackra parken Central park, mysiga Greenwich village, utsikten ifrån Rockefeller center, Brooklyn, scrambled eggs och alla mysiga restauranger. Ja listan kan göras betydligt längre och det är bara en tidsfråga innan vi åker tillbaka igen. 
 
Universitetet och jobbet har nu sparkats igång igen och mitt mål för det här året är att försöka ha en pluggfri helg där vänner, familj och krativitet får prioritet. Det är en disiplin som heter duga!
 
Jag hoppas att ni alla mår bra och att vi snart ses igen!  ♥